Caretech Hydrogen -laitekasvohoito

Caretech Hydrogen pintaa syvempää puhtautta. Ensimmäinen ihonhoitolaite, joka poistaa myrkkyjä pintaa syvemmältä.

Vain puhdasta vettä. Laite pystyy välittömästi tuottamaan vetypitoista vettä, jonka pitoisuus on jopa 1480 miljardis-osaa (ppb) ja poistaa vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta. Hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han sekä poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta. 

Solun toiminta häiriintyy vapaiden radikaalien kuten auringonvalo, ilmansaasteet, tupakointi, kemikaalit, torjunta-aineet yms. saavat kaikki kehon tuottamaan reaktiivisempia happilajeja, jotka hyökkäävät solukalvolle, solun tumaan ja DNA:han aiheuttaen tulehduksia, autoimmuunisairauksia, säteilyvaurioita, ikääntymistä sekä ihosairauksia. 

Caretech Hydrogen 4 vaiheinen hoito

Hoidossa käytetään puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi, Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, urheilla, saunoa yms. Hoidon kesto noin 45min 

Vaihe1 puhdistetaan ihon uloin kerros

Vaihe2 puhdistetaan kasvojen T-alue

Vaihe3 puhdistetaan ihohuokoset

Vaihe4 puhdistetaan pintaa syvemmältä, poistaa vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta

Turvallista tekniikkaa. Laite tuottaa nopeasti ja turvallisesti kylläisen vetyveden, jota käytetään reaktiivisten happilajien poistoon.  

Vetyterapia kauneudenhoidossa

Vety on maailman pienin elementti. Kun kaksi vetyatomia laitetaan yhteen syntyy vetymolekyyli H2. H2 on toimintakykyinen sekä vedessä että öljyssä. Solukalvo on öljyä ja sisäosa vettä. Vetymolekyyli toimii molemmissa olomuodoissa, siis öljyssä ja vedessä. Vetymolekyyli pääsee solun sisään pienen kokonsa ansiosta. Kun vetymolekyyli läpäisee solukalvon ja päästessään solun sisäosaan se kykenee hajottamaan solun sisällä olevia vapaita radikaaleja(myrkkyjä). Vapaat radikaalit/hapetusstressi härskiinnyttää solua, tuottaen monenlaisia tulehduksia, sairauksia sekä ennen aikaista vanhenemista. 

Caretech Hydrogen vastaan vapaiden radikaalien aiheuttama hapetusstressi

Vapaiden radikaalien aiheuttama hapetusstressi on tapahtuma, joka hitaasti vaurioittaa solua, prosessin yhtenä tekijänä on happi. Voidaan verrata esim. halkaistua omenan pintaa joka tummuu tai rautanaulaa joka ruostuu. Tai rasva joka härskiintyy. Vapaat radikaalit hajottavat solujen hiilihydraatteja, ja proteiineja, nukleiinihappoja, entsyymejä, mitokondrioita ja mikrosomeja jotka ovat solun toiminnalle ja terveydelle välttämättömiä. Soluista vauriot leviävät kudokseen esim. ihosolusta ihoon. Näiden yhteistyö näkyy kasvojemme iholla harmautena, kimmoisuuden vähenemisellä, ryppyinä, läiskikkyytenä, laajentuneina ihohuokosina, näppylöinä, cuperosana ym. 

Caretech Hydro on täysin luonnollinen menetelmä auttaa solua puhdistautumaan vapaista radikaaleista, tuoden iholle uutta puhtauden tunnetta, kirkkautta ja hyvinvointia. Hoidot ovat turvallisia, ikääntymis sekä monien muiden iho-ongelmien hoitoon tarkoitettu laite. Vedyn hajotessa elimistössä se muuttuu vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

Hoitoa suositellaan

-Herkälle ohentuneelle iholle

-Kemialliselle/mekaaniselle kuorinnalle sopimaton iho

-Cuperosa iholle

-Epäpuhtaalle akne iholle

-Laajentuneille ihohuokosille

-Arpiselle iholle

-Kuivalle, elottomalle ja kimmoisuuden menettäneelle iholle

-Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä

-Ilman saasteille altistuneelle iholle

-Altistunut ilmastoinnin, elintapojen tai liiallisen ulkoilun ihovaurioiden korjaamiseen

-Ihon vastustuskyvyn parantamiseen


Kondraindikaatio

-Avohaavat hoitoalueella

-Auringon polttama/ärtynyt iho

-Erittäin ohut/hauras iho (piirtoiho)

-Vakavat sydämen sairaudet

-Raskaus

Suojaa iho auringolta muutamien viikkojen ajan. 

Ei vaadi välttämättä sarjahoitoa, yksittäiselläkin hoidolla saadaan hyviä tuloksia. 

Caretech hydrogen puhtaasti luonnonmukainen, turvallinen ja tuloksia tuova hoitomuoto!


Kauneuspiste Loiste. Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!